Contact

Mondzorgcentrum de
Olle Grieze

Vincent van Goghlaan 6b

9671 CK Winschoten

0597-415052

U bent hier

Home

Links

www.mondzorgcentrum-winschoten.nl
- Binnen het mondzorgcentrum Winschoten kunt u terecht voor de algemene en specialistische tandheelkundige zorg.

www.gerodontologie.nl
- De NVGd is de wetenschappelijke vereniging van beroepsoefenaren die zich in het bijzonder inzetten voor de bevordering van de kwaliteit van de mondzorg voor en de mondgezondheid van kwetsbare en zorgafhankelijke ouderen.

www.ivorenkruis.nl
- Het Ivoren Kruis is de Nederlandse Vereniging voor Mondgezondheid. De vereniging is een begrip op het terrein van de bevordering van de mondgezondheid. In de eerste plaats voor haar leden, circa 4.000 tandartsen en mondhygiënisten. Daarnaast voor (andere) tandheelkundige zorgverleners, zorgaanbieders en -instellingen, opleidings- en onderwijsinstellingen, GGD en gemeenten, media, fabrikanten, zorgverzekeraars en het publiek. Ook bij uw werkzaamheden op het gebied van preventie en voorlichting is het Ivoren Kruis u graag van dienst.

www.tandartsennet.nl
- De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT) is dé beroepsorganisatie voor tandartsen en tandarts-specialisten in Nederland.

www.allesoverhetgebit.nl
- Met de website allesoverhetgebit.nl bieden de NMT en de bij de NMT aangesloten tandartsen en tandarts-specialisten u één bron waar u terecht kunt voor betrouwbare en onafhankelijke informatie over de mondgezondheid.

www.dehoven.nl
- Stichting de Hoven richt zich op verpleeghuiszorg en zorg in woonzorgcentra.

www.oosterlengte.nl/old-wolde.html
- Old Wolde is een gecombineerd verpleeghuis. Zij bieden zorg aan mensen met zowel lichamelijke als geestelijke aandoeningen.

www.nvoi.nl
- De Nederlandse vereniging voor orale implantologie.