Contact

Mondzorgcentrum de
Olle Grieze

Vincent van Goghlaan 6b

9671 CK Winschoten

0597-415052

U bent hier

Home » Team

Anita Visser

Dr A. Visser (tandarts Maxillo Faciaal Prothetist en tandarts Geriatrie ) is in 1996 afgestudeerd als tandarts aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Na haar opleiding tot tandarts werkte zij als tandarts bijzondere tandheelkunde in het UMCG en heeft zij voor diverse algemene praktijken in de regio gewerkt.

Sinds 2005 is zij stafmedewerker verbonden aan de afdeling Kaakchirurgie,Bijzondere Tandheelkunde en Maxillo Faciale Prothetiek van het UMC Groningen.

Daarnaast werkt zij sinds 1999 samen met collega tandarts Arie Hoeksema (Mondzorgcentrum Winschoten) als verpleeghuistandarts in Winschoten (Oldwolde, Vondelhuis) en Delfzijl (Vliethoven). Binnen het UMCG is zij hoofd van het oligodontie-team, organiseert zij internationale en nationale congressen, geeft zij onderwijs (academisch en postacademisch) aan studenten tandheelkunde, specialisten in opleiding, tandartsen, artsen en andere zorg professionals, en participeert zij actief in het multidisciplinaire implantologie-team van het UMCG.

In 2009 is zij aan de Universiteit van Groningen gepromoveerd op een onderzoek dat betrekking had op de chirurgische en prothetische zorg en nazorg voor de patiënten met intra- of extra-oraal implantaat-gedragen protheses. Naast patiëntenzorg en onderwijs begeleidt zij onderzoekers op het terrein van de oligodontie, digitale ontwikkelingen, gerodontologie, bijzonderde tandheelkunde en implantologie.